Súkromná školská jedáleň HLZ s.r.o., Česká 10, Bratislava - Telefón: 0911355011
    JEDÁLNY LÍSTOK: 24. 6. 2019 - 28. 6. 2019
DesiataAler.Hm.ObedAler.Hm.OlovrantAler.Hm.
Pondelok
24. 6. 2019
Chlieb na desiatu
Nátierka syrová s reďkovkou
Biela káva





3
7




55/65/75/90
20/26/32/40
150/200/200/250




Polievka hydinové ragú
1.Dukátové buchtičky s vanilkovým pudingom
2.Tofu syr so šampiňónmi a fazuľkou
2.Zemiaky varené II.
2.Šalát srbský
Jablká
Mlieko polotučné
7,9
7,3
6




180/200/220/250
220/260/320/380
0/180/210/240
120/150/200/250
60/90/90/135
100/150/150/200
150/200/200/250
Žemľa
Nátierka vlašská
Zeleninová obloha - uhorka šalátová
Čaj ovocný




3,10





50/70/80/100
20/26/32/40
13/16/20/24
150/200/200/250



Utorok
25. 6. 2019
Pečivo tukové
Nátierka avokádová
Jablká
Čaj ovocný






50/70/80/100
20/26/32/40
100/150/150/200
150/200/200/250

Polievka mrkvová so závarkou
1.Bravčový perkelt
1.Cestoviny
2.Lasagne a la bolognese
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky
1
7

1,7

180/200/220/250
116/142/168/214
120/140/165/185
0/230/280/340
150/200/200/250
Chlieb na olovrant
Maslo
Syr tvrdý
Zeleninová obloha - paradajky
Mlieko polotučné





55/65/75/90
15/20/25/30
10/20/25/30
19/22/27/36
150/200/200/250
Streda
26. 6. 2019
Cereálne výrobky s mliekom
Banány
Ovocný nápoj multivitamín



7





160/210/260/320
90/200/200/250
150/200/200/250



Polievka kapustová s paradajkovým pretlakom
1.Sotté z kuracích pŕs
1.Ryža dusená
2.Bravčové stehno dusené na paprike (k prívarkom)
2.Omáčka kôprová
2.Knedľa kysnutá
1
10


7
1,3,7
180/200/220/250
86/102/118/134
110/150/170/190
66/82/103/119
110/120/130/150
80/90/120/150
Pečivo celozrné
Nátierka šunková pena
Zeleninová obloha - paprika
Mlieko polotučné



10,7




50/70/80/100
20/26/32/40
15/19/22/30
150/200/200/250


Štvrtok
27. 6. 2019
Chlieb na desiatu
Nátierka kuracia s uhorkami
Čaj čierny s citrónom




3,10,7




55/65/75/90
20/26/32/40
150/200/200/250
150/200/200/250


Polievka tekvicová
1.Bravčové stehno na hrášku
1.2.Zemiaky varené II.
2.Rybie mäso na blitve
2.Šalát paradajkový s paprikou
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky
7





180/200/220/250
81/112/138/164
120/150/200/250
200/250/300/360
60/100/100/130
150/200/200/250
Moravský koláč
Jablká
Mlieko kakaové





7



60/100/120/150
100/150/150/200
150/200/200/250



Piatok
28. 6. 2019
Pečivo tukové
Nátierka zo syra tofu s maslom
Zeleninová obloha - uhorka šalátová
Čaj čierny s citrónom



6




50/70/80/100
20/26/32/40
13/16/20/24
150/200/200/250


Polievka hrachová s párkom
1.Špagety al Pomodoro s bazalkou a syrom
2.Sójové kocky so zeleninou
2.Ryža dusená
2.Kyslá uhorka
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky
1

6,1



180/200/220/250
195/235/290/340
0/135/160/200
110/150/170/190
50/70/70/100
150/200/200/250
Chlieb na olovrant
Nátierka vajcová
Zeleninová obloha - paradajky
Mlieko polotučné



3,10,7




55/65/75/90
20/26/32/40
19/22/27/36
150/200/200/250


ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.