Základná škola stredisko ŠJ, Borodáčova 2, Bratislava - Telefón: 02/43630904; 02/43291088
    JEDÁLNY LÍSTOK: 18. 3. 2019 - 22. 3. 2019
ObedAler.Hm.
Pondelok
18. 3. 2019
Polievka brokolicová so syrom
Žemľovka s tvarohom a jablkami
Mlieko polotučné


7
1,3,7,12
7


200/220/250
250/300/360
200/200/250


Utorok
19. 3. 2019
Polievka zeleninová so sójovými haluškami
Bravčové stehno na rasci
Zemiaky varené II.
Šalát z hlávkovej kapusty miešaný s cesnakom
Stolová voda
1,3,6,7,9
1



200/220/250
87/108/124
150/200/250
80/80/120
200/200/250
Streda
20. 3. 2019
Polievka kalerábová
Hovädzí guláš maďarský
Slovenská ryža
Jačmenné krúpky
Čaj ovocný
1,7
1
1
1

200/220/250
120/136/162
140/160/200
18/21/24
200/200/250
Štvrtok
21. 3. 2019
Polievka syrová s opekanou žemľou
Sekaný rezeň
Zemiaková kaša II.
Šalát cviklový s chrenom
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky
1,3,7
1,3,6,7
7


200/220/250
65/75/90
195/240/295
80/80/110
200/200/250
Piatok
22. 3. 2019
Polievka ruský boršč
Cestovina zapekaná so syrom a kečupom
Šalát z čínskej kapusty s kukuricou
Čaj čierny s medom

1,7
1,7



200/220/250
220/260/300
75/75/100
200/200/250
150/150/200
ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.