Základna škola, Gašpara Haina 37, Levoča - Telefón: 053/4513821(0911 615 991)
    JEDÁLNY LÍSTOK: 19. 10. 2020 - 23. 10. 2020
ObedAler.Hm.
Pondelok
19. 10. 2020
Polievka gulášová
Závin kysnutý s kakaom a kakaovým pudingom
Mlieko karamelové
Pomaranče
9
1,7,3
7

200/220/250
220/260/300
200/200/250
200/200/250
Utorok
20. 10. 2020
Polievka zemiaková
Pohánka - závarka do polievky
Študentský rezeň
Ryža dusená
Šalát z hlávkovej kapusty miešaný s cesnakom
Džús - 100% jablková šťava


1



200/220/250
12/12/15
85/100/120
150/170/190
80/80/120
200/200/200
Streda
21. 10. 2020
Polievka zo zeleného mrazeného hrášku
Cestovina - závarka do polievky
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Zemiaky varené s maslom
Čaj mätový
Banány
1

3,1



200/220/250
15/17/20
205/245/275
150/200/250
200/200/250
200/200/250
Štvrtok
22. 10. 2020
Polievka kyslá zemiaková s vajíčkom
Kurací paprikáš so zeleninou
Cestoviny
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky a citrónom
Jogurt ovocný
7,1,3
1



200/220/250
112/128/154
140/165/185
200/200/250
100/100/100
Piatok
23. 10. 2020
Polievka fazuľová so zeleninou
Strapačky s kyslou kapustou
Čaj ovocný s medom
Jablká
9
1,3


200/220/250
240/300/360
200/200/250
150/150/200
ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.