Základna škola, Gašpara Haina 37, Levoča - Telefón: 053/4513821(0911 615 991)
    JEDÁLNY LÍSTOK: 14. 1. 2019 - 18. 1. 2019
ObedAler.Hm.
Pondelok
14. 1. 2019
Polievka hrachová s párkom
Špagety so syrom a kečupom
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky a citrónom
1


211/233/265
250/300/350
200/200/250
Utorok
15. 1. 2019
Polievka zeleninová
Cestovina - závarka
Kuracie prsia s broskyňami
Zemiaky varené s maslom I.
Citronáda
Školské ovocie - jablká
9

3,1



200/220/250
15/17/20
112/128/154
150/210/250
200/200/250
200/200/0
Streda
16. 1. 2019
Polievka cesnaková so zemiakmi a údeným syrom tofu
Bravčový guláš segedínsky
Knedľa kysnutá
Čaj zelený
Pomaranče
1
7,1
1,3,7


200/220/250
172/188/214
90/120/150
200/200/250
200/200/250
Štvrtok
17. 1. 2019
Polievka paradajková
Lievanka - závarka
Karbonátok s ovsenými vločkami
Zemiaková kaša I.
Šalát z hlávkovej kapusty s mrkvou
Stolová voda
Banány
1
7,3
3,7,1
7



200/220/250
20/25/30
80/95/110
200/260/320
90/90/120
200/200/250
200/200/250
Piatok
18. 1. 2019
Polievka kelová
Nákyp ryžový s tvarohom a kompótom
Čaj ovocný
Termizovaný tvarohový dezert
1
3,7,12


200/220/250
260/310/370
200/200/250
100/100/100
ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.