Základna škola, Gašpara Haina 37, Levoča - Telefón: 053/4513821(0911 615 991)
    JEDÁLNY LÍSTOK: 9. 3. 2020 - 13. 3. 2020
ObedAler.Hm.
Pondelok
9. 3. 2020
Polievka zemiaková
Jačmenné krúpky - závarka do polievky
Dukátové buchtičky s vanilkovým pudingom
Čaj zelený
Jablká


7,3


200/220/250
18/21/24
260/320/380
200/200/250
150/150/200
Utorok
10. 3. 2020
Polievka paradajková
Lievanka - závarka do polievky
Kuracie stehná pečené - kalibrované
Maruškine zemiaky
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky

7,3

12

200/220/250
20/25/30
160/180/205
170/210/250
200/200/250
Streda
11. 3. 2020
Polievka zemiaková s taveným syrom
Roštenka na zeleri
Tarhoňa dusená
Šalát z čínskej kapusty s kukuricou
Stolová voda
Banány
7
9




200/220/250
110/136/162
140/170/210
75/75/100
200/200/250
200/200/250
Štvrtok
12. 3. 2020
Polievka pórová so zemiakmi a syrom
Karbonátok s ovsenými vločkami
Prívarok šošovicový
Chlieb k prívarku
Ovocie školské - ovocná šťava

1
7,1,3
7



200/220/250
80/95/110
200/240/300
60/80/100
200/200/250

Piatok
13. 3. 2020
Polievka karfiolová so zeleninou
Babičkine zemiaky s tvarohom
Čaj ovocný s medom
Mandarínky
9
12


200/220/250
250/290/360
200/200/250
150/150/200
ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.