Gymnázium, Javorová 16, Spišská Nová Ves - Telefón: 053/4462153
    JEDÁLNY LÍSTOK: 20. 5. 2019 - 24. 5. 2019
ObedAler.Hm.
Pondelok
20. 5. 2019
Polievka portugalská
Bravčový závitok prírodný
Hranolky pečené v rúre 1/2 dávka
Ryža s pečenou cestovinou 1/2 dávka
Zeleninová obloha - hlávkový šalát, paprika, paradajky
Čaj čierny
1,7,9
1,3,10

1


220/250
132/148
67,5/82,5
85/95
60/85
200/250
Utorok
21. 5. 2019
Polievka karfiolová so syrovou lievankou
Kuracie prsia v kukuričnej strúhanke
Zemiaková kaša II.
Šalát uhorkový
Čaj ovocný
1,3,7
1,3,7
7


220/250
100/115
260/320
90/120
200/250
Streda
22. 5. 2019
Polievka sedliacka
Bravčové rezne prekladané
Tarhoňa dusená
Zeleninová obloha - kukurica, mrkva, ľadový šalát
Čaj ovocný
1,7,9
3,1
1


220/250
100/120
170/210
60/80
200/250
Štvrtok
23. 5. 2019
Polievka zemiaková s taveným syrom
Kuracie stehná pečené s plnkou - kalibrované
Ryža dusená s hráškom
Šalát mrkvový s marhuľami
Čaj ovocný
1,7
1,3,7



220/250
240/290
165/195
100/110
200/250
Piatok
24. 5. 2019
Polievka šarišská ľušta
Pizza zeleninová
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky a citrónom
1
1,3,7

220/250
280/350
200/250
ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.