Gymnázium, Javorová 16, Spišská Nová Ves - Telefón: 053/4462153
    JEDÁLNY LÍSTOK: 18. 11. 2019 - 22. 11. 2019
ObedAler.Hm.
Pondelok
18. 11. 2019
Polievka kalerábová
Cestovina - závarka do polievky
Teľacie dusené na rasci
Prívarok kelový so zemiakmi
Chlieb k prívarku
Čaj zelený
Jogurt ovocný
1,7
1
1
1
1

7
220/250
17/20
96/117
200/240
80/100
200/250
100/100
Utorok
19. 11. 2019
Polievka kyslá zemiaková s vajíčkom
Bravčový závitok prírodný
Tarhoňa dusená
Dusená zeleninová obloha
Čaj ovocný
1,3,7
1,3,10
1


220/250
132/148
170/210
50/65
200/250
Streda
20. 11. 2019
Polievka špenátová s opekanou žemľou
Ázijská kuracia panvica
Ryža dusená - 1/2 dávka
Hranolky pečené v rúre - 1/2 dávka
Čaj čierny s medom
1,3,7




220/250
98/109
85/95
67,5/82,5
200/250
Štvrtok
21. 11. 2019
Polievka hrášková so zeleninou
Lievanka z tekvicového pyré - závarka do polievky
Gemerská roláda
Zemiaková kaša
Šalát cviklový s pomarančom a medom
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky a citrónom
7,9
1,3,7
1
7


220/250
27/33
106/126
240/295
95/125
200/250
Piatok
22. 11. 2019
Polievka pórová so zemiakmi a syrom
Šišky s džemom
Mlieko ochutené kakaovým práškom (plnotučné)
Ovocie
1,7
1,3,7
7

220/250
260/300
200/250

ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.