ŠJ pri MŠ, Kalinovská 9, Košice - Telefón: 055/6717154
    JEDÁLNY LÍSTOK: 22. 4. 2019 - 26. 4. 2019
RaňajkyAler.Hm.DesiataAler.Hm.ObedAler.Hm.OlovrantAler.Hm.
Pondelok
22. 4. 2019






Veľkonočný pondelok





Utorok
23. 4. 2019












Chlieb na desiatu celozrný
Maslo
Mlieko polotučné





55/65/90
15/20/30
150/200/250

Polievka zemiaková
Rezance s tvarohom
Jablková šťava 100%





180/200/250
170/230/320
150/200/250

Sendvič
Nátierka mrkvová
Čaj čierny s citrónom
Termizovaný tvarohový dezert (rôzne príchute)

3,7


50/70/100
20/26/40
150/200/250
100/100/100
Streda
24. 4. 2019















Rožok
Maslo
Biela káva




7


50/70/100
15/20/30
150/200/250


Polievka zeleninová
Kapustné fliačky
Ovocie školské - ovocná šťava


9



1
180/200/250
220/240/320
200/200/250


Chlieb na olovrant celozrnný
Maslo
Zeleninová obloha - cibuľa jarná
Čaj zelený






55/65/90
15/20/30
10/12/19
150/200/250

Štvrtok
25. 4. 2019















Chlieb na desiatu celozrný
Nátierka špenátová
Čaj čierny s citrónom



3,7



55/65/90
20/26/40
150/200/250


Polievka hrášková so zeleninou
Lievanka
Bravčové stehno na smotane
Knedľa kysnutá
Stolová voda
9
7,3
7,9,10
1,3,7

180/200/250
15/20/30
126/152/204
80/90/150
200/200/250
Vianočka, sladké pečivo
Maslo
Čaj ovocný s medom







60/100/150
15/20/30
150/200/250


Piatok
26. 4. 2019












Chlieb na desiatu celozrný
Nátierka z tuniaka
Čaj ovocný





55/65/90
19/26/40
200/200/250

Polievka šošovicová s párkom
Tvarohové guľky so strúhankou
Citronáda

9
3,1


189/213/265
170/240/340
150/200/250

Chlieb na olovrant celozrnný
Nátierka kuracia s jablkami
Čaj zelený





55/65/90
20/26/40
150/200/250

ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.