Základná škola s MŠ, Komenského 2, Spišský Hrhov - Telefón: 053-4699399
    JEDÁLNY LÍSTOK: 14. 1. 2019 - 18. 1. 2019
DesiataAler.Hm.ObedAler.Hm.OlovrantAler.Hm.
Pondelok
14. 1. 2019
Chlieb na desiatu
Maslo
Čaj ovocný


1
7



55/65/75/90
15/20/25/30
150/200/200/250


Polievka zemiaková
Kuracie prsia na smotane
Cestoviny
Čaj zelený

1,7
1,7,10
1


180/200/220/250
126/142/158/174
120/140/165/185
150/200/200/250

Pečivo tukové
Nátierka maslová s čokoládou
Čaj čierny s citrónom


1
7



50/70/80/100
20/26/32/40
150/200/200/250


Utorok
15. 1. 2019
Cereálne výrobky s mliekom




7




160/210/260/320




Polievka z vaječnej zápražky
Čevabčiči
Zemiaky varené s maslom I.
Čaj čierny s citrónom

1,3,7.9
1,10
7


180/200/220/250
45/55/65/90
120/150/200/250
150/200/200/250

Chlieb na olovrant
Nátierka tvarohová s cesnakom
Čaj ovocný


1
7



55/65/75/90
20/26/32/40
150/200/200/250


Streda
16. 1. 2019
Chlieb na desiatu
Maslo
Čaj zelený
Suchá saláma

1
7



55/65/75/90
15/20/25/30
150/200/200/250
0/14/19/24

Polievka fazuľová s mäsom a zeleninou
Nákyp ryžový s kompótom
Čaj čierny s medom


1,9
3,7



180/200/220/250
210/260/300/370
150/200/200/250


Pečivo tukové
Nátierka vajcová
Čaj s príchuťou byliniek, zázvoru, medu a citrónu


1
3,7,10



50/70/80/100
20/26/32/40
150/200/200/250


Štvrtok
17. 1. 2019
Závin čokoládový
Granko



1,3,7
7



60/100/120/150
150/200/200/250



Polievka zemiaková s taveným syrom
Hovädzí guláš znojemský
Knedľa kysnutá
Čaj čierny s citrónom

1,7
1
1,3,7


180/200/220/250
114/130/156/190
80/90/120/150
150/200/200/250

Chlieb na olovrant
Nátierka zo špenátu Pepek námorník
Čaj čierny s citrónom


1
3,7



55/65/75/90
20/26/32/40
150/200/200/250


Piatok
18. 1. 2019
Chlieb na desiatu
Maslo
Čaj ovocný


1
7



55/65/75/90
15/20/25/30
150/200/200/250


Polievka gulášová
Špagety so syrom a kečupom
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky

Banány
1,9
1,7



180/200/220/250
200/250/300/350
150/200/200/250

90/200/200/250
Banány









90/200/200/250




ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.