Základná škola, Nevädzová 2, Bratislava - Telefón: 0904 128 853
    JEDÁLNY LÍSTOK: 18. 11. 2019 - 22. 11. 2019
Obed1Aler.Hm.Obed2Aler.Hm.
Pondelok
18. 11. 2019
Polievka írska
Strapačky s kyslou kapustou
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky,voda
Čaj čierny s citrónom (podľa výberu)
OVOCIE- pomaranč


1,7,9
1,3





200/220/250
240/300/360
200/200/250
200/200/250




Zapekaná brokolica so syrom
Zemiaková kaša
Šalát miešaný
Paradajky (bez nálevu) podľa výberu
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky,voda
OVOCIE

1,3,7
7
12




140/200/240
195/240/295
90/90/120
60/60/80
200/200/250

Utorok
19. 11. 2019
Polievka paradajková so syrom a ovsenými vločkami
Bravčové stehno po záhradnícky
Zemiaky varené
Ľadový šalát s paradajkami a bazalkou
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky,voda


1,7
1,7,9





200/220/250
127/148/169
150/200/250
95/95/120
200/200/250



Hovädzí plátok na slanine a horčici
Tarhoňa dusená
Ľadový šalát s paradajkami a bazalkou
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky,voda



1,10
1





110/136/152
140/170/210
95/95/120
200/200/250


Streda
20. 11. 2019
Polievka zeleninová
Krupicové halušky (závarka do polievky)
Kurací rezeň na šampiňónoch
Ryža dusená
Šalát cviklový s chrenom
OVOCIE - jablko
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky,voda
9
1,3,7
1,7




200/220/250
20/25/30
112/128/154
150/170/190
80/80/110

200/200/250

Rybie mäso(TILAPIA) v paradajkovom obale (pečené)
Zemiakový šalát s uhorkami


OVOCIE- jablko
Čaj ovocný s medom (nápoj podľa výberu)

1,3,4
10





98/117/139
200/230/260



200/200/250
Štvrtok
21. 11. 2019
Polievka šošovicová so zeleninou
Zemiaky na kyslo
Karbonátok pečený
Chlieb k prívarku
OVOCIE *- JABLKO* ( EURÓPSKA ÚNIA s finančnou podporou) 1 ks
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky,voda
Čaj ovocný s medom (podľa výberu)

1,9
1,7
1,3,7
1




200/220/250
220/260/280
80/95/110
60/80/100

200/200/250
200/200/250


Zemiaky zapekané s mäsom a syrom
Šalát uhorkový
OVOCIE





3,7







270/300/330
90/90/120





Piatok
22. 11. 2019
Polievka rybacia so zeleninou a zemiakmi
Buchty na pare plnené lekvárom
Posýpka kakaová na buchty
Mlieko polotučné, voda
OVOCIE - banán


4,9
1,3,7
7
7



200/220/250
190/250/310
45/57/65
200/200/250




Zapekané semolínové makaróny s brokolicou a parmezánom
Šalát z čínskej kapusty s reďkovkou
Čaj ovocný, voda
OVOCIE



1,7






235/275/330
65/65/95
200/200/250



ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.