Základná škola, Nevädzová 2, Bratislava - Telefón: 0904 128 853
    JEDÁLNY LÍSTOK: 12. 4. 2021 - 16. 4. 2021
Obed1Aler.Hm.Obed2Aler.Hm.
Pondelok
12. 4. 2021
Polievka kuracia
závarka - niťovky
Prívarok fazuľový so zemiakmi
Varené vajcia
Chlieb k prívarku
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky,voda
OVOCIE - jablko
9
1
7
3



200/220/250
15/17/20
180/210/240
50/75/100
60/80/100
200/200/250


Zapekaná brokolica so syrom
Zemiaková kaša II.
Šalát uhorkový

Voda s citrónovou šťavou


1,3,7
7





140/200/240
195/240/295
90/90/120

200/200/250

Utorok
13. 4. 2021
Polievka cícerová s bylinkami
Živánska na pekáči
Zemiaky varené s maslom II.
Šalát z hlávkovej kapusty miešaný
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky,voda

7
10




200/220/250
82/98/114
150/200/250
70/70/100
200/200/250


Námornícke mäso (mäso - hovädzie zadné )
Cestoviny
Šalát z hlávkovej kapusty miešaný
Čaj ovocný


3
1




100/116/132
140/165/185
70/70/100
200/200/250

Streda
14. 4. 2021
Polievka karfiolová so zeleninou
Kurací rezeň prírodný
Ryža dusená
Šalát paradajkový s pórom
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky,voda

9
1




200/220/250
102/118/144
150/170/190
100/100/130
200/200/250


Bravčové mäso s kelom
Zemiaky varené II.

Voda s citrónovou šťavou








142/168/204
150/200/250

200/200/250

Štvrtok
15. 4. 2021
Polievka zo zeleného mrazeného hrášku s krúpkami
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Zemiaky varené II.

Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky,voda

1
3,1




200/220/250
205/245/275
150/200/250

200/200/250


Rybie filé pečené na masle
Zemiaková kaša II.
Šalát mix
Voda s citrónovou šťavou


4
7
12



48/57/69
195/240/295
80/80/110
200/200/250

Piatok
16. 4. 2021
Polievka gulášová
Buchty pečené plnené lekvárom
Buchty pečené plnené tvarohom
Mlieko polotučné
OVOCIE

9
1,3,7
1,3,7,12



200/220/250
200/240/280
235/275/320
200/200/250



Tofu syr so šampiňónmi a fazuľkou
Ryža dusená

Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky,voda


6





180/210/240
150/170/190

200/200/250

ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.


Copyright © SOFT-GL Ltd. All rights reserved.