Materská škola , Šťastná 26, Bratislava - Telefón: 02/43631134
    JEDÁLNY LÍSTOK: 20. 1. 2020 - 24. 1. 2020
DesiataAler.Hm.ObedAler.Hm.OlovrantAler.Hm.
Pondelok
20. 1. 2020
Chlieb na desiatu
Maslo
Čaj z granátového jablka s príchuťou malín





55
15
150

Polievka kelová s párkom
Ryžový kopec s kompótom
Mlieko plnotučné
Mlieko polotučné
1
7


180
235
150
150
Chlieb na olovrant
Nátierka šunková pena
Čaj čierny s citrónom


10,7


55
20
150

Utorok
21. 1. 2020
Chlieb na desiatu
Maslo
Zeleninová obloha - paradajky
Čaj ovocný
ovocie





55
15
19
150

Polievka z fazuľkových strukov
Francúzske zemiaky
Šalát z čínskej kapusty s kukuricou
Jablková šťava 100%

7
3,7



180
200
50
150

Cereálne výrobky s mliekom




7




160




Streda
22. 1. 2020
Žemľa
Nátierka džemová
Mlieko plnotučné školské







50
20
150


Polievka cesnaková so zemiakmi
Bravčové stehno podebradské
Cestoviny
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky

1
7,9
1


180
126
120
150

Chlieb na olovrant
Nátierka avokádová
Čaj z granátového jablka s príchuťou malín







55
20
150


Štvrtok
23. 1. 2020
Chlieb na desiatu celozrný
Nátierka vajcová
Zeleninová obloha - paprika
Biela káva


3,10,7

7

55
20
15
150

Polievka paradajková so syrom a ovsenými vločkami
Rybie filé pečené na masle
Zemiaková kaša
Šalát cviklový s chrenom
Stolová voda
1
4
7


180
42
130
50
200
Chlieb na olovrant
Nátierka viedenská
Čaj ovocný



7



55
20
150


Piatok
24. 1. 2020
Chlieb na desiatu
Nátierka talianska
Čaj čierny s citrónom





55
20
150

Polievka kuracia
Cestovina
Špenátové halušky so syrovou omáčkou
Stolová voda
9
1
1,3,7

180
13
200
200
Jogurt ovocný
Pečivo






100
50


ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.