Stredná odborná škola technická, Volgogradská 1, Prešov - Telefón: 051/7714560
    JEDÁLNY LÍSTOK: 10. 12. 2018 - 14. 12. 2018
ObedAAler.Hm.ObedBAler.Hm.
Pondelok
10. 12. 2018
Polievka kapustnica s klobásou a hubami
Bravčové karé po cigánsky
Ryža dusená
Šalát z hlávkovej kapusty s mrkvou
Čaj bylinkový
1
1



265
124
190
90
250
Polievka kapustnica s klobásou a hubami
Osúch slaný (langoš) so syrom a kečupom
Čaj bylinkový


1
1,3,7



265
340
250


Utorok
11. 12. 2018
Polievka šošovicová so zeleninou
Hovädzie na spôsob stroganov
Tarhoňa dusená
Zemiaky varené s maslom
Zeleninová obloha - hrášok, kukurica, kapusta hlávková
Hlávkový šalát
Jablkový nápoj s cviklou
1,9
1,10
1
7



250
142
110
150
80

200
Polievka šošovicová so zeleninou
Bryndzovník
Ovocie
Jablkový nápoj s cviklou



1,9
1,3,7





250
320
1
200



Streda
12. 12. 2018
Polievka zeleninová
Cestovina
Kuracie prsia vyprážané
Zemiaková kaša
Šalát zo sterilizovanej cvikly,hlávkový šalát
Stolová voda
9
1
1,3,7
7


250
45
120
250
50
200
Polievka zeleninová
Cestovina
Špenátové halušky so syrovou omáčkou
Dezert kakaový (vanilkový)
Stolová voda

9
1
1,3,7
7


250
45
345
80
200

Štvrtok
13. 12. 2018
Polievka brokolicovo-karfiolová
Bravčový guláš segedínsky
Knedľa kysnutá
Voda s ovocným sirupom

7
1,7
1,3,7


250
214
150
200

Polievka brokolicovo-karfiolová
Zapekaná brokolica so syrom
Zemiaková kaša
Šalát zo surovej zeleniny
Voda s ovocným sirupom
7
1,3,7
7


250
260
250
125
200
Piatok
14. 12. 2018
Polievka mrkvová
Cestovina
Bravčový rezeň prírodný
Ryža dusená
Americké zemiaky pečené v rúre
Šalát z hlávkovej kapusty
Zeleninová obloha – paradajky,hlávkový šalát
Čaj zelený
1,7
1
1,7





250
45
124
110
120
60
30
250
Polievka mrkvová
Cestovina
Pirohy plnené ovocnou alebo tvarohovou náplňou - hlbokomrazené
Posýpka strúhanková
Ovocie
Čaj zelený


1,7
1
1,3,7
1




250
45
280
48
1
250


ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.