Obec Brezina, Brezová 151, Brezina
    JEDÁLNY LÍSTOK: 20. 1. 2020 - 24. 1. 2020
DesiataAler.Hm.ObedAler.Hm.OlovrantAler.Hm.
Pondelok
20. 1. 2020
Chlieb na desiatu
Maslo
Šunka dusená
Zeleninová obloha - paradajky
Čaj čierny s medom
1
7



55/65/90
15/20/30
10/20/30
19/22/36
150/200/250
Polievka fazuľová s mäsom a zeleninou
Zemiakové placky
Mandarínky

Kyslomliečny nápoj
1,9
1,3,7


7
180/200/250
160/220/350
96/150/200

150/200/250
Cereálne výrobky s mliekom




7




160/210/320




Utorok
21. 1. 2020
Pečivo vodové
Nátierka zeleninová zimná
Čaj ovocný


1
3,7



50/70/100
20/26/40
150/200/250


Polievka paradajková so syrom a ovsenými vločkami
Bravčový maslový rezeň
Zemiaková kaša I.
Šalát mrkvový s kukuricou
Čaj čierny s citrónom
1,7
1,3,7
7


180/200/250
60/70/90
130/195/295
60/80/110
150/200/250
Banány v kakaovom kréme I.




7




90/90/90




Streda
22. 1. 2020
Pečivo vodové
Nátierka z tuniaka
Čaj zázvorový


1
4,7



50/70/100
20/26/40
150/200/250


Polievka slnečná
Hovädzí guláš mexický
Kyslá uhorka

Stolová voda
7
1,7



180/200/250
194/250/342
50/70/100

200/200/250
Jablkovo-mrkvový koláč
Mlieko banánové



1,3,7
7



55/70/85
150/200/250



Štvrtok
23. 1. 2020
Chlieb na desiatu
Nátierka z hovädzieho mäsa
Zeleninová obloha - uhorka šalátová
Čaj bazový

1
3,7,10



55/65/90
20/26/40
13/16/24
0/200/250

Polievka pórová so zemiakmi a syrom
Kuracie stehná na srbský spôsob
Zemiaky opekané I.

Stolová voda
1,7
1



180/200/250
116/132/174
120/160/250

200/200/250
Krupicová kaša




1,7




200/200/250




Piatok
24. 1. 2020
Hrianky s maslom a cesnakom
Čaj čierny s citrónom



1,7




65/85/130
150/200/250



Polievka rybacia s lečom a zemiakmi
Buchty na pare plnené lekvárom
Jogurt čokoládový (vanilkový)

Banány
4
1,3,7
7


180/200/250
150/190/310
100/100/100

90/200/250
Jogurt ovocný




7




100/100/100




ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.