ZŠS MŠ, Dr. Jánskeho 8, Žiar nad Hronom
    JEDÁLNY LÍSTOK: 19. 11. 2018 - 23. 11. 2018
DesiataAler.Hm.ObedAler.Hm.OlovrantAler.Hm.
Pondelok
19. 11. 2018
Nátierka sardinková
Chlieb na desiatu
Čaj ovocný s medom


4,7
1



20
55
150


Polievka šošovicová s párkom
Špenátové halušky so syrovou omáčkou
Mlieko polotučné
Hrušky

1,7,9
1,3,7
7


189/265
200/345
150/250
100/ ks

Jogurt čokoládový
Čaj čierny



7




100
150



Utorok
20. 11. 2018
Nátierka zeleninová letná
Chlieb na desiatu
Biela káva




3,7
1
7




20
55
150




Polievka paradajková so strúhanou mrkvou a lievankou
Pečený pangasius so sezamom
Zemiaková kaša
Šalát z hlávkovej kapusty
Čaj čierny
Jablká

1,3,7
1,4,7,11
7




180/250
55/95
130/295
55/120
150/250
100/ ks

Nátierka budapeštianska
Pečivo vodové
Stolová voda




7,10
1





20
50
200




Streda
21. 11. 2018
Nátierka tvarohová s vajcom a pretlakom
Pečivo celozrné
Mlieko kakaové


3,7
1
7


20
50
150


Polievka zemiaková so sójou - mliečna
Španielsky vtáčik
Ryža dusená
Šalát cviklový s pomarančom a medom
Čaj ovocný s medom
1,6,7
1,3,10



180/250
103/155
110/190
60/125
150/250
Nátierka drožďová
Chlieb na olovrant
Čaj zelený


7
1



16
55
150


Štvrtok
22. 11. 2018
Nátierka šunková s taveným syrom
Chlieb na desiatu
Čaj zázvorový



7
1




20
55
150



Polievka zeleninová
Zemiaky na kyslo
Karbonátok s ovsenými vločkami
Chlieb k prívarku celozrný
Čaj zelený
Banány
9
1,7
1,3,7
1


180/250
190/280
60/110
40/100
150/250
90/ ks
Perník
Mlieko polotučné




1,3,7
7




50
150




Piatok
23. 11. 2018
Nátierka úsporná zo syra tofu
Chlieb na desiatu
Čaj čierny s citrónom


6,7
1



20
55
150


Polievka z kyslej kapusty s mäsom a zemiakmi
Žemľovka s tvarohom a jablkami
Mlieko polotučné


1,7
1,3,7,12
7


191/265
200/360
150/250


Nátierka kuracia s pórom
Chlieb na olovrant
Čaj zelený


3,7
1



20
55
150


ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.