ZŠS MŠ, Dr. Jánskeho 8, Žiar nad Hronom
    JEDÁLNY LÍSTOK: 15. 7. 2019 - 19. 7. 2019
DesiataAler.Hm.ObedAler.Hm.OlovrantAler.Hm.
Pondelok
15. 7. 2019
Nátierka z tofu syra so šunkou
Chlieb na desiatu
Čaj ovocný


6,7
1



20
55
150


Polievka hŕstková
Strapačky so syrokrémom
Mlieko polotučné
Banány

1,9
1,3,7
7


180/250
180/340
150/250
90/ ks

Citrónové rezy s jahodami
Čaj zelený



1,3,7




50/50
150



Utorok
16. 7. 2019
Nátierka z ovsených vločiek s kapiou
Chlieb na desiatu
Mlieko polotučné



1,7
1
7



20
55
150



Polievka cesnaková krémová
Pečený sumček so sezamom
Zemiaky varené II.
Šalát z čínskej kapusty s jogurtom
Čaj ovocný
Opekaný chlieb, pečivo
1,7
1,4,7,11

7

1
180/250
55/95
120/250
50/120
150/250
7/12
Nátierka hrachová
Rožok obyčajný
Čaj čierny s citrónom



7
1




20
50
150



Streda
17. 7. 2019
Nátierka maslová so strúhaným syrom
Chlieb na desiatu
Čaj čierny
Zeleninová obloha - cibuľa jarná

7
1



20
55
150
10

Polievka ragú
Žemľovka jemná
Mlieko polotučné


1,3,7,9
1,3,7
7


191/265
180/330
150/250


Nátierka šunková s vajcom
Kaiserka viaczrnná
Čaj ovocný s medom


3,7
1



20
1ks
150


Štvrtok
18. 7. 2019
Nátierka budapeštianska
Rožok obyčajný
Mlieko kakaové


7,10
1
7


20
1ks
150


Polievka mrkvová so zemiakmi
Bulgur s francúzskou šošovicou a kuracím mäsom
Šalát paradajkový
Čaj ovocný s medom
Melóny
1,9
1,7



180/250
180/340
70/120
150/250
75/250
Nátierka z hovädzieho mäsa
Chlieb na olovrant
Stolová voda
Zeleninová obloha - paprika

3,7,10
1



20
55
200
15

Piatok
19. 7. 2019
Cereálne výrobky s mliekom
Čaj čierny



7




160
150



Polievka paradajková
Mäsový nákyp
Zemiaková kaša II.
Šalát cviklový s chrenom
Stolová voda
1,7
1,3,7
7


180/250
65/115
120/320
50/110
200/250
Nátierka drožďová s mrkvou
Chlieb na olovrant
Čaj ovocný


3,7
1



20
55
150


ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.