ZŠS MŠ, Dr. Jánskeho 8, Žiar nad Hronom
    JEDÁLNY LÍSTOK: 16. 9. 2019 - 20. 9. 2019
DesiataAler.Hm.ObedAler.Hm.OlovrantAler.Hm.
Pondelok
16. 9. 2019
Nátierka medová
Chlieb na desiatu
Mlieko polotučné


7
1
7


20
55
150


Polievka babičky Karolínky
Rizoto so zeleninou a syrom
Šalát zo surovej zeleniny
Čaj čierny

7,9
7



180/250
180/330
55/125
150/250

Nátierka vajcová s oškvarkami
Chlieb na olovrant
Čaj ovocný


7,10
1



20
55
150


Utorok
17. 9. 2019
Vianočka
Maslo
Biela káva



1,3,7
7
7



60
15
150



Polievka kalerábová
Hovädzí guláš bratislavský
Zemiaková kaša
Čaj zelený
Banány
Lievanka-závarka
1,7
1,7,9
7


1,3,7
180/250
94/182
130/295
150/250
90/250
15/30
Nátierka tvarohová so zeleninou
Rožok obyčajný
Čaj čierny



3,7
1




20
1ks
150



Streda
18. 9. 2019
Nátierka z tuniaka
Chlieb na desiatu
Čaj čierny
Zeleninová obloha - paradajky

4,7
1



20
55
150
19

Polievka sedliacka
Prívarok fazuľový
Karbonátok s ovsenými vločkami
Chlieb k prívarku celozrný
Čaj ovocný
1,7,9
1,7
1,3,7
1

180/250
150/240
60/110
40/100
150/250
Ovocný koláč
Mlieko polotučné



1,3,7
7



40
150



Štvrtok
19. 9. 2019
Hrianky s maslom a cesnakom
Čaj čierny s citrónom




1,7





65
150




Polievka cícerová so zeleninou
Kurací rezeň prírodný
Zemiaky opekané
Šalát mrkvový s ananásom
Stolová voda
Hrozno

1,7




180/250
86/144
100/190
60/110
200/250
90/200
Nátierka viedenská
Chlieb na olovrant
Mlieko kakaové



7
1
7



20
55
150



Piatok
20. 9. 2019
Nátierka z Lučiny Creme Fraiche s chrenom (cesnakom)
Rožok obyčajný
Čaj ovocný s medom


7
1



20
1ks
150


Polievka gulášová
Buchty na pare plnené lekvárom
Posýpka maková na buchty
Mlieko polotučné

1,9
1,3,7
7
7

192/268
150/310
40/70
150/250

Nátierka z tofu syra so šunkou
Chlieb na olovrant
Stolová voda
Zeleninová obloha - uhorka šalátová

6,7
1



20
55
200
13

ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.