ZŠS MŠ, Dr. Jánskeho 8, Žiar nad Hronom
    JEDÁLNY LÍSTOK: 19. 2. 2018 - 23. 2. 2018
DesiataAler.Hm.ObedAler.Hm.OlovrantAler.Hm.
Pondelok
19. 2. 2018
Nátierka z tofu syra so šunkou
Chlieb na desiatu
Čaj čierny s citrónom



6,7
1




20
55
200



Polievka kuracia II.
Zapekaná brokolica so syrom
Šalát zo surovej zeleniny
Zemiaková kaša I.
Jablká
Čaj ovocný s medom
9
1,3,7

7


190/267
105/260
55/125
120/320
100/ ks
200/250
Banány v kakaovom kréme
Ovocie školské - ovocná šťava




7





90
200




Utorok
20. 2. 2018
Nátierka zo smotanového syra s paradajkovým pretlakom
Rožok obyčajný
Mlieko s kávovinovou zmesou polotučné


7
1
7


20
1ks
150


Polievka zemiaková
Bulgurový pilaf s bravčovým mäsom a zeleninou
Čaj zelený
Banány

1,7
1,6



180/250
180/320
200/250
90/ ks

Nátierka vajíčková s kečupom
Chlieb na olovrant
Čaj čierny s citrónom


3,7
1



20
55
200


Streda
21. 2. 2018
Lúpačka lekvárová
Mlieko kakaové polotučné



1,3,7
7



1ks
150



Polievka sójová so zemiakmi a zeleninou
Poľské zrazy
Ryža dusená
Šalát z čínskej kapusty s pomarančom
Čaj čierny
6,9
1,3



180/250
115/190
110/190
50/110
200/250
Nátierka z hovädzieho mäsa
Chlieb na olovrant
Stolová voda


3,7,10
1



20
55
200


Štvrtok
22. 2. 2018
Nátierka tvarohová s mrkvou
Chlieb na desiatu
Mlieko banánové polotučné


7
1
7


20
55
150


Polievka cesnaková krémová
Rybie krokety s citrónovou omáčkou
Zemiaky varené I.
Čaj ovocný
Kiwi
1,7
1,3,4,7



180/250
130/240
130/250
200/250
90/ ks
Nátierka zeleninová zimná
Kaiserka viaczrnná
Stolová voda


3,7
1



20
1ks
200


Piatok
23. 2. 2018
Nátierka šunková so zelerom
Chlieb na desiatu
Čaj ovocný


7,9
1



20
55
200


Boršč s mäsom
Buchty na pare plnené lekvárom
Posýpka kakaová na buchty
Mlieko polotučné

1,7
1,3,7
7
7

190/266
150/310
36/65
150/250

Nátierka cícerová
Chlieb na olovrant
Voda s citrónovou šťavou


7
1



20
55
150


ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.