ZŠS MŠ, Dr. Jánskeho 8, Žiar nad Hronom
    JEDÁLNY LÍSTOK: 28. 9. 2020 - 2. 10. 2020
DesiataAler.Hm.ObedAler.Hm.OlovrantAler.Hm.
Pondelok
28. 9. 2020
Nátierka sardinková
Chlieb na desiatu
Detský ovocný a ovocno-bylinný čaj
Zeleninová obloha - uhorka šalátová


4,7
1




20
55
150
13


Polievka kuracia
Granadiersky pochod so syrom
Kyslá uhorka
Čaj ovocný s medom
Jablká
Krupicové halušky-závarka
9
1,7



1,3,7
190/267
170/350
50/100
150/250
100/1ks
15/30
Jogurt čokoládový
Stolová voda




7





1ks
200




Utorok
29. 9. 2020
Nátierka syrová s cesnakom
Chlieb na desiatu
Mlieko kakaové


7
1
7


20
55
150


Polievka rascová s vajcom
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Knedľa kysnutá
Čaj ovocný

1,3,7,9
1,3
1,3,7


180/250
170/275
80/150
150/250

Nátierka kuracia s pórom
Rožok obyčajný
Čaj zelený


3,7
1



20
1ks
150


Streda
30. 9. 2020
Nátierka zo syra tofu s maslom
Chlieb na desiatu
Čaj ovocný s medom


6,7
1



20
55
150


Polievka šošovicová mliečna
Ryba so syrovo-bylinkovou kôrkou
Zemiaková kaša
Šalát cviklový so zelerom
Čaj čierny s citrónom
1,7
1,4,7
7
9

180/250
90/150
130/295
55/125
150/250
Puding kakaový
Piškóty
Voda s citrónovou šťavou


7
1,3



210
20
150


Štvrtok
1. 10. 2020
Nátierka cibuľová
Kaiserka viaczrnná
Biela káva


3,7
1
7


20
1ks
150


Polievka zemiaková so zeleninou
Roštenka znojemská so smotanou
Cestoviny
Stolová voda
Banány
7,9
1,7
1


180/250
104/152
120/185
200/250
90/1ks
Nátierka cícerová
Chlieb na olovrant
Čaj čierny s citrónom


7
1



20
55
150


Piatok
2. 10. 2020
Nátierka avokádová
Chlieb na desiatu
Čaj ovocný


7
1



20
55
150


Polievka z kyslej kapusty s mäsom a zemiakmi
Nákyp ryžový s tvarohom a kompótom
Mlieko polotučné


1,7
3,7,12
7


191/265
200/370
150/250


Nátierka vajcová s oškvarkami
Banketka celozrnná
Čaj čierny


7,10
1



20
1ks
150


ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.