Technická akadémia, Hviezdoslavova 6, Spišská Nová Ves - Telefón: 0534466249
    JEDÁLNY LÍSTOK: 19. 10. 2020 - 23. 10. 2020
ObedAler.Hm.
Pondelok
19. 10. 2020
Polievka slovenská šajtlava
Špagety po bolonsky
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky
Jogurt ovocný
1,9
1,7

7
250
320
250
100
Utorok
20. 10. 2020
Juhočeská kulajda (česká kuchyňa)
Bravčové stehno po juhoslovansky
Ryža dusená
Čaj čierny
Šalát uhorkový
3,7
1



250
174
190
250
120
Streda
21. 10. 2020
Polievka krupicová
Bravčové stehno pečené
Kapusta hlávková dusená
Knedľa kysnutá
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky
1,3,7,9

1
1,3,7

250
134
190
150
250
Štvrtok
22. 10. 2020
Polievka z mrazeného špenátu s vajcom
Morčací rezeň obaľovaný v syre
Zemiaky varené s maslom
Čaj ovocný
Šalát mrkvový s ananásom
1,3,7
1,3,7
7


250
100
250
250
110
Piatok
23. 10. 2020
Polievka fazuľová mliečna
Bryndzové pirohy zemiakové
Mlieko polotučné
Banány
1,7
1,7
7

250
240
250
250
ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.