ZŠS MŠ, Sládkovičova 1, Žiar nad Hronom
    JEDÁLNY LÍSTOK: 12. 4. 2021 - 16. 4. 2021
DesiataAler.Hm.ObedAler.Hm.OlovrantAler.Hm.
Pondelok
12. 4. 2021
Nátierka sardinková
Kaiserka cereálna
Zeleninová obloha - reďkovka
Čaj čierny s citrónom

4,7
1



20
ks
12
150

Polievka gazdovská kuracia
Halušky so syrom a smotanou
Mlieko polotučné
Jablká

7,9
1,3,7
7


189/265
160/310
150/250
100/ ks

Nátierka vajcová s pretlakom
Chlieb na olovrant
Pitná voda


3,7
1



20
55
200


Utorok
13. 4. 2021
Nátierka drožďová
Chlieb na desiatu
Zeleninová obloha - paradajky
Čaj zelený

3,7
1



20
55
19
150

Polievka pórová s opekaným chlebom
Zemiaky na kyslo
Sekaná pečienka
Chlieb k prívarku celozrný
Čaj ovocný s medom
1,7
1,7
1,3,7
1

180/250
190/280
50/100
40/100
150/250
Koláč krehký jablkový
Mlieko polotučné



1,3,7
7



55
150



Streda
14. 4. 2021
Bábovka
Mlieko polotučné



1,3,7
7



60
150



Polievka zemiaková so syrom
Kurací paprikáš
Cestoviny
Čaj čierny
Mandarínky
1,7,9
1,7
1


180/250
116/174
120/185
150/250
96/ ks
Nátierka hrášková
Chlieb na olovrant celozrnný
Čaj ovocný s medom


7
1



20
55
150


Štvrtok
15. 4. 2021
Nátierka tvarohová s cesnakom
Chlieb na desiatu celozrný
Zeleninová obloha - paprika
Čaj čierny s citrónom

7
1



20
55
15
150

Polievka brokolicovo-karfiolová
Bravčové rezne prekladané
Zemiaková kaša II.
ZO- kukurica, mrkva, ľadový šalát
Pitná voda
7
3,1
7


180/250
66/120
120/320
40/80
200/250
Banány v kakaovom kréme II.
Čaj zelený



7




90
150



Piatok
16. 4. 2021
Nátierka šunková s taveným syrom
Rožok obyčajný
Zeleninová obloha - uhorka šalátová
Čaj ovocný

7
1



20
ks
13
150

Polievka šošovicová s párkom
Nákyp ryžový s tvarohom a kompótom
Mlieko polotučné
Banány

1,7,9
3,7,12
7


189/265
200/370
150/250
90/ ks

Nátierka z bravčového mäsa
Chlieb na olovrant
Čaj čierny


3,7,10
1



20
55
150


ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.


Copyright © SOFT-GL Ltd. All rights reserved.