Základná škola , Tbiliská 4, Bratislava - Telefón: 02/44889675
    JEDÁLNY LÍSTOK: 9. 3. 2020 - 13. 3. 2020
ObedAler.Hm.
Pondelok
9. 3. 2020
Polievka cícerová so zeleninou a mäsom
Chlieb k polievke
Buchty na pare plnené lekvárom
Posýpka kakaová na buchty
Mlieko polotučné
Banány
9
1
1,3,7
7
7

212/233/265
50/50/70
190/250/310
45/57/65
200/200/250
200/200/250
Utorok
10. 3. 2020
Polievka špenátová s opekanou žemľou
Bravčový guláš
Cestoviny
Jablková šťava 100%-ŠO
1,3,7
1
1

200/220/250
132/158/184
140/165/185
200/200/250
Streda
11. 3. 2020
Polievka karfiolová so syrovou lievankou
Karbonátok z rybieho filé pečený
Zemiaková kaša II.
Ľadový šalát
Voda s ovocným sirupom s najmenej 50% ovocnej zložky
1,3,7
1,3,4,7
7


200/220/250
90/100/115
195/240/295
95/95/120
200/200/250
Štvrtok
12. 3. 2020
Polievka zemiaková so zeleninou
Bravčové stehno pečené
Kapusta hlávková dusená
Knedľa kysnutá
Stolová voda
7,9

1
1,3,7

200/220/250
84/110/134
130/160/190
90/120/150
200/200/250
Piatok
13. 3. 2020
Polievka zeleninová
Krupicové halušky
Špagety al Pomodoro s bazalkou a syrom
Ovsený koláč
Čaj čierny s citrónom
9
1,3,7
1,7


200/220/250
20/25/30
235/290/340
200/200/250
200/200/250
ALERGÉNY:
1-Obilniny, 2-Kôrovce, 3-Vajcia, 4-Ryby, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zelér, 10-Horčica, 11-Sézam, 12-Siričitany, 13-Vlčí bôb, 14-Mäkkýše

POZNÁMKA:
Zmena jedálneho lístka je vyhradená. Pri príprave jedál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny. *Mlieko a mliečne výrobky, ovocie, zelenina ,,Školského programu,, Európskej únie s finančnou pomocou Európskej únie.